Body&Mind Energy Balancing Method

Energiahoito

Oletko jatkuvasti stressaantunut ja kipuileeko kehosi?

Koetko olevasi henkisesti "jumissa"?

Tai kaipaatko lisätukea hyvinvoinnillesi?

Kehomme muistaa kaiken

niin iloiset kuin surulliset kokemukset. Meissä jokaisessa on enemmän tai vähemmän käsittelemättömiä traumoja, uskomuksia, tapoja, tukahdutettuja tunteita sekä stressiä, jotka vaikuttavat kokemukseemme elämästä ja itsestämme. ​

Ennen pitkää sisimpääsi kertynyt kuorma voi alkaa ilmoittamaan itsestään oireilemalla, jopa sairauksien muodossa. Oireilla ja sairauksilla en tarkoita pelkästään fyysisesti ilmenevää vaan myös henkisellä tasolla koettuja haasteita, sillä keho ja mieli ovat yhteydessä toisiinsa. 

Pyrimme yleensä kontrolloimaan ja tukahduttamaan nämä ikävät tuntemukset pois "päiväjärjestyksestä". Saatamme ajatella niiden häviävän, vaikka todellisuudessa ne odottavat sopivaa hetkeä ilmaantua uudelleen käsiteltäväksi. Tämä jatkuu niin kauan, kunnes olet valmis kääntymään itseesi päin ja kuuntelemaan myös kehoasi.

Energiahoidossa pysähdytään kehosi äärelle

Hoito vaikuttaa autonomiseen hermostoon purkaen kroonista stressiä, joka on usein monien oireiden ja ongelmien taustalla. Kun jännitystiloja saadaan purettua, hermostomme parasympaattinen eli palautumistila aktivoituu. Sinulla on mahdollisuus avautua itsessäsi olevaan potentiaaliin ja nähdä selvemmin, mikä ei palvele sinua enää. 

Tämä on hyvin yksilöllinen matka, joka vaatii lempeyttä ja kärsivällisyyttä. Erilaisilla valinnoilla on aina vaikutus elämäämme, missä olemme nyt ja mihin olemme suuntaamassa. Voimme tehdä paljon itse, mutta yleensä tarvitsemme myös apua ja tukea matkallemme. ​

Energiahoito on äärimmäisen lempeä ja rentouttava​

mutta kuitenkin tehokas menetelmä hyvinvointisi tueksi. Kaikki tapahtuu sinun ja kehosi ehdoilla sekä erilaisilla tunteilla on tilaa purkautua hoidon aikana. Hoitovaikutus kestää yleensä noin pari vuorokautta, joskus jopa pidempään. Koska kyseessä on prosessi ja sen mukainen toimiminen vie aikaa, suosittelen hoitosarjan ottamista. Hoitokertoja olisi hyvä olla n. viikon välein. ​

Olen käynyt Suomen Energiahoitajien Body&Mind Energy Balancing Method -koulutuksen 2-tasoon saakka ja hyödynnän mm. tämän menetelmän tekniikoita hoidoissani. Olen hyvin intuitiivinen, tunnen ja luen kehosi viestejä, jotta hoito palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Yleensä energiakenttäsi viestit näkyvät minulle kuvina, sanoina, symboleina tai tuntemuksina, jotka liittyvät nykyiseen tilanteeseesi, menneisyyteen ja siihen, mikä voisi olla sinulle hyväksi.

Lähihoito tapahtuu istuen, seisten ja hoitopöydällä maaten. Tämä ei sisällä manipuloivaa käsittelyä, joten se on hyvin turvallinen ja soveltuu kaikille, myös lapsille ja kotieläimille. Sinun ei tarvitse uskoa menetelmään, sillä se vaikuttaa autonomisen hermoston tasolla.

 

Rohkaisen sinua olemaan tarvittaessa yhteydessä, niin keskustellaan lisää tilanteestasi. Tämä ei velvoita sinua mihinkään. 

Etähoidot

Hoidot on mahdollista toteuttaa myös etänä, jos esimerkiksi asut kauempana ja sinulla ei ole mahdollisuutta matkustaa paikan päälle. Hoitoajan alkupuolella käymme puhelimitse läpi hoidon kulun ja keskustelemme hieman tilanteestasi. Hoidon jälkeen olen sinuun uudelleen yhteydessä, jossa kerron omat havaintoni ja voit jakaa myös omia kokemuksiasi. Sovitun etähoidon aikana olisi hyvä rauhoittua vastaanottamaan hoitoa istuma- tai makuuasennossa, mutta myös kevyt tekeminen samaan aikaan on mahdollista. Etähoitoa ei ole välttämätöntä ottaa vastaan reaaliajassa.

Hinnasto

Energiahoito, 75 min

Energiahoito, 45 min (myös etänä)     

Sarjahoidot

3 x 75 min

5 x 75 min

8 x 75 min

89 €

45 €

240 €

378 €

590 €

Hoitoajat sisältävät alku-ja loppukeskustelun.

Energiahoidoissa ajanvarauksen voit tehdä Vello-kalenteriin ja 

vastaanotto sijaitsee osoitteessa:

Paciuksenkaari 6, Hki.

Hoitosarjat voit lunastaa Vedanan

HOLVI Shopista

Sarjapaketit on mahdollista jakaa maksueriin

(sovittavissa erikseen).

Kysyttävää? Laita viestiä info@vedana.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.