top of page
Touching.jpg

FAQ

Onko kiihottuminen sallittua hieronnassa? Mitä jos minulla tulee erektio?

Entä jos laukean?

Seksuaalista kiihottumista voi tapahtua ja se on täysin Ok. Erektio on myös hyvin luonnollinen asia, se voi tulla tai olla tulematta. Siemensyöksyllistä orgasmia ei tavoitella, mutta jos se kuitenkin tapahtuu, se ei ole tuomittavaa tai epäonnistumista.

Jos kuitenkin henkilön ensisijainen tarve ja toive on nk. happy-ending, hierontani ei sovellu hänelle.

Mieskehollisilla ejakulaatio ei yleisesti ottaen ole osa autenttista tantrahierontaa, sillä tarkoituksena on oppia erottamaan orgasmi ja siemensyöksy, mikä lisää nautintoa, elinvoimaa, kestävyyttä ja henkistä kasvua. 

Jos aidosti haluaa kehittyä rakastajana, tulee oppia vastaanottamaan kosketusta, läheisyyden ja kiihottumisen kokemusta vailla tarvetta "purkaa latausta" totutulla tavalla tai johdattaa sitä seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tällöin voi saada aivan uudenlaisen yhteyden, oivalluksia ja ulottuvuuksia seksuaalisuuteen, kumppaniin ja  itseen liittyen.

Naiskehollisilla orgasmi ja ejakulaatio eivät luovuta samalla tavalla energiaa ja "siementä", jolloin niiden kontrolloiminen ei ole niin oleellista.

Miksi tantrahieronnassa ei tavoitella ejakulaatiota?

Oletko alasti hieronnassa?

En.

Pukeudun yleensä t-paitaan ja legginseihin.

Miksi naiskehollisille hieronta-aika on pidempi kuin mieskehollisille,

mutta hinta on silti sama?

Rintojen hieronta ja yoni-hoito vaativat hieman enemmän aikaa hieronnassani. Haluan silti tarjota naiskehollisille yhtälailla mahdollisuuden hoitooni vaikuttamatta hintaan.

Tästä voi olla poikkeuksia muiden palveluntarjoajien hoidoissa.

Aikaisemmin hierontasi nimi oli tantrahieronta ja nyt neo-tantrahieronta. Mitä eroa näillä on?

Kaikki tantrahieronta on neo-tantraa. Nimenmuutoksella halusin tuoda tämän selkeämmin ilmi.

Toteutatko pelkästään lingam-hierontaa?

En toteuta lingam- tai yonihierontaa erillisenä palveluna.

Sisältyykö genitaalialueiden hieronta aina mukaan?

Genitaalialueiden hoito ei sisälly oletusarvoisesti hierontaan eli vaikka asiakkaalta olisi tästä toive ja suostumus, katson aina tilanteen mukaan, palveleeko se hoidon tarkoitusta. 

Mitä energiaorgasmi tarkoittaa? Miltä se tuntuu? 

Voinko saada energiaorgasmin?

Energiaorgasmi on joillekin hyvin henkinen ja kokonaisvaltainen kokemus, joka näyttäytyy usein hallitsemattomana kehon tärinänä, sisäisinä "aaltoina" ja kiemurteluna. Kyseessä on yleensä nautinnollinen, jopa ns. tajunnan räjäyttävä kokemus. Joskus se voi keskittyä johonkin tiettyyn osaa kehoa, usein se kuitenkin tuntuu kokonaisvaltaisena.

 Energiaorgasmi voi kestää minuutteja, tunteja, joillakin jopa päiviä. 

Energiaorgasmiin ei välttämättä tarvita lainkaan koskettamista, vaan se voi tapahtua pelkän hengittelyn tai energiatyöskentelyn kautta.

 Rentous ja avoimuus ovat kuitenkin avainasemassa.

Käsittääkseni jokaisella on mahdollisuus saada kokea energiaorgasmi. Joillekin se on toki helpompaa ja luonnollisempaa kuin toisille.

Erilaiset neotantriset, keholliset harjoitukset, tantrahieronta, kundalini kehotyöskentely, de-armouring, hengitysharjoitukset ym. auttavat energiaorgasmin kokemisessa.

Teetkö hierontaa pariskunnille?

Kyllä, mutta yhtäaikaa ei ole mahdollista eli molempien tulee varata omat ajat.

Pariskunnille tarkoitetussa intiimiysvalmennuksessa opetan neo-tantrahierontaa.

Onko Kundalini kehotyöskentely sama asia kuin KAP eli kundalini activation/awakening process?

Kundalini kehotyöskentely ei varsinaisesti ole sama asia kuin KAP-istunto. KAP-istunnoissa aikomuksena on täydellinen antautuminen energialle (ns. vasemman käden; feminiininen polku), jonka fasilitoija välittää istunnoissaan. Isoin ero on myös itse istunnossa; KAP-istunnoissa ei yleensä aseteta henkilökohtaista intentiota, ohjata hengitykseen, meditointiin, aktivoida kehoa liikkeen kautta tai käytetä de-armouringia osana istuntoa. 

 

Kundalini kehotyöskentelyssä kyse on enemmän omasta vapaasta tahdosta muuntaa (ns. ulkoisille voimille antautumisen sijaan) värähtelyä positiiviseen suuntaan käymällä läpi prosessia tarvittavien tunteiden, tuntemusten ja traumojen kohtaamisessa.

 

Molemmat nk. polut (oikean käden polku; maskuliininen; jooginen, meditatiivinen ja vasemman käden polku; feminiininen; antautuminen, tunteet, liike, manifestoituminen) ovat yhtä tärkeässä roolissa ja molempia vaaditaan Kundalini kehotyöskentelyssä. Siten edetään enemmän kohti 'ylempiä chakroja', antautumisen tilaa sekä korkeampien ulottuvuuksien taajuudelle. Toki mikään ei ole mustavalkoista, kyse on paradokseista, mutta näitä käsitteitä tarvitaan tiettyyn pisteeseen saakka ihmismielemme kannalta.

Kundalini sanana herättää varmasti paljon kysymyksiä, myös ylipäätään kaikki edellä mainitut, sillä aihepiiri on hyvin laaja.  Kyseessä on kuitenkin hyvin esoteerinen termistö, jotka ovat järkiperäisen ja loogisen ajattelun ulkopuolella.

bottom of page