top of page
conscious-design-Fdj1DZ4IyFs-unsplash_edited.jpg

Intiimiysvalmennus miehille

Oletko kyllästynyt pinnallisuuteen ja suorituskeskeisyyteen intiimeissä suhteissa?

Haluatko tutkia seksuaalisuuttasi eri näkökulmasta, mahdollistaen laajemman ja ravitsevamman kokemuksen?

Kaipaatko kokea syvempää, luottamuksellista, aitoa yhteyttä itseesi ja muihin?

Haluatko saada itsevarmuutta omaan ja naisen seksuaalisuuteen sekä nautintoon liittyen?

Intiimiysvalmennus on holistinen palvelukokonaisuus, jonka avulla voit kehittää läheisempiä ja ravitsevampia intiimisuhteita vahvistamalla sekä henkistä että fyysistä läheisyyttä. Valmennus luo edellytyksiä tietoisempaan, läsnäolevaan ja sydänlähtöisteen kanssakäymiseen. Se on syvempää, aitoa ymmärrystä myös seksuaalisuuteen moniulotteisena, pyhänä kokonaisuutena, jossa ei kohdata ainoastaan fyysisellä, vaan myös henkisellä ja emotionaalisella tasolla.

Tietoisuus itsessään tarkoittaa tiedostamattoman tiedostamista, “hereillä olemista” ja asioiden kohtaamista niiden välttelemisen tai kieltämisen sijaan. Tietoisuustaitojen avulla henkilö on kykenevä kohtaamaan, tarkastelemaan ja tuomaan esille myös kipeältäkin tuntuvia asioita.

Läheisyyden ja intiimiyden merkitys

On itseasiassa hyvin yleistä, että saatamme olla yhteydessä toiseen esim. mielen ja seksin kautta, mutta autenttinen intiimiys ja läheisyyden kokeminen puuttuvat kokonaan tai jäävät hyvin vaillinaiseksi.

Intiimiys liitetään usein seksuaalisuuteen ja alastomuuteen, mutta todellisuudessa sillä tarkoitetaan paljon enemmän.

 

Intiimiys on myös ei-seksuaalista, fyysistä ja henkistä läheisyyttä, haavoittuvuuden näyttämistä, rehellisyyttä, autenttista olemista, läsnäoloa ja avoimuutta. Tämä kaikki toimii tärkeänä perustana myös seksuaaliselle hyvinvoinnille yksin ja yhdessä toisen kanssa.

Intiimiydellä ja tietoisella seksuaalisuudella on valtava positiivinen vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme ja ihmissuhteisiimme.

Valmennus sisältää:

Läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksia

Turvallisen tilan luominen ja ylläpitäminen; integriteetti, suostumuksellisuus

Tarpeisen tunnistamiseen ja niiden kommunikointiin liittyviä harjoituksia

Somaattisia harjoituksia

Hengitysharjoituksia

Kundalini-kehotyöskentelyä

Varjotyöskentelyä eli tukahdutettujen, häpeällisten, ristiriitaisten "varjopuolien" kohtaaminen ja niiden kanssa sinuiksi tuleminen

Läheisyys ja kosketusharjoituksia (myös ei-seksuaalinen)

Nautintoanatomia

Naisen nautinto ja seksuaalisuus

Neo-tantrahierontaa vastaanottajana ja antajana

 Valmennus tarjoaa tilaa keskustelulle, taitoja ja käytännön harjoituksia, joiden tarkoituksena on mahdollistaa tietoista kanssakäymistä, seksuaalisuuden, läheisyyden ja intiimiyden tutkimista sekä kokea kasvavaa aistillisuutta, nautintoa ja rakkautta.

Valmennus kutsuu tarkastelemaan ja kyseenalaistamaan tiettyjä uskomuksia ja toimintamalleja. Joillekin valmennus voi tuntua hyvin luonnolliselta, “paluulta kotiin”, jossa elämänenergiamme, eläin- ja eroskehomme herääminen ravitsee ei ainoastaan fyysisesti, mutta myös henkisellä tasolla.

Kyseessä on yksilöllinen matka, johon vaikuttavat sinun taustasi, tilanteesi, intentiosi ja valmiutesi itsesi kanssa työskentelemiseen. Valmennus edellyttää myös itsenäistä työskentelyä kotioloissa.

 

Valmennus sopii sinulle, jos:

- Koet haasteita intiimiyteen, läheisyyteen ja autenttiseen itseilmaisuun liittyen

- Olet aidosti motivoitunut ja kiinnostunut valmennuksesta kokonaisuutena

- Haluat oppia omasta ja naisen seksuaalisuudesta, nautintoanatomiasta ja tekijöistä, jotka vaikuttavat intiimin yhteyden muodostumiseen

Valmennukseen voi hakeutua ainoastaan entuudestaan tutut asiakkaani esim. neo-tantrahieronnasta.

Tämä ei kuitenkaan ole tae siitä, että pääset valmennukseeni eli teen aina oman arvioni perustuen aikaisempaan kokemukseen työskentelystä kanssasi ja ylipäätään tilanteestasi. Valmennuksen mahdollisesta aloituksesta keskustellaan ja sovitaan ainoastaan kasvotusten.

Kyseessä ei ole terapia tai muu virallinen lääketieteellinen valmennus/hoitomuoto.

Palvelu ei sovellu henkilöille, joilla on vakava mielenterveydellinen sairaus (esim. skitsofrenia, psykoosi).

Kyseessä EI OLE seksipalvelu.

bottom of page