top of page
pexels-anna-tarazevich-8712712.jpg

Intiimiysvalmennus pariskunnille

Oletteko kyllästyneitä pinnalliseen, suorituskeskeiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen?

Haluatteko tutkia intiimiyttä yhdessä eri näkökulmasta käsin, mahdollistaen laajemman, syvemmän ja ravitsevamman kokemuksen?

Kaipaatteko saada itseluottamusta- ja varmuutta toistenne nautintoon ja seksuaaliseen kanssakäymiseen liittyen?

Haluatteko voimistaa yhteistä kipinää, tutkia ja tutustua toisiinne eri tavalla?

Intiimiysvalmennus on holistinen palvelukokonaisuus, jonka avulla voitte kehittää läheisempää ja ravitsevampaa suhdetta toisiinne vahvistamalla sekä henkistä että fyysistä läheisyyttä. Valmennus luo edellytyksiä tietoisempaan, läsnäolevaan ja sydänlähtöisteen kanssakäymiseen. Se on syvempää, aitoa ymmärrystä myös seksuaalisuuteen moniulotteisena, pyhänä kokonaisuutena, jossa ei kohdata ainoastaan fyysisellä, vaan myös henkisellä ja emotionaalisella tasolla.

Tietoisuus itsessään tarkoittaa tiedostamattoman tiedostamista, “hereillä olemista” ja asioiden kohtaamista niiden välttelemisen tai kieltämisen sijaan. Tietoinen henkilö on kykenevä kohtaamaan, tarkastelemaan ja tuomaan esille todellisia motiivejaan sekä toimintaansa.

Läheisyyden ja intiimiyden merkitys

Intiimiys liitetään usein seksuaalisuuteen ja alastomuuteen, mutta todellisuudessa sillä tarkoitetaan paljon enemmän. Intiimiys on myös ei-seksuaalista, fyysistä ja henkistä läheisyyttä, haavoittuvuuden näyttämistä, rehellisyyttä, autenttista olemista, läsnäoloa ja avoimuutta. Tämä kaikki toimii tärkeänä perustana myös seksuaaliselle hyvinvoinnille yksin ja yhdessä toisen kanssa.

Intiimiydellä ja tietoisella seksuaalisuudella on valtava positiivinen vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme, ihmissuhteisiimme ja yhteiskuntaamme.

Valmennuksen sisältö:

Läsnäolo- ja tietoisuusharjoitukset

Turvallisen tilan luominen ja ylläpitäminen; integriteetti, suostumuksellisuus

Somaattiset harjoitukset

Hengitysharjoitukset

Energiatyöskentely; energian kierrätys kumppanin kanssa

Tunnetaidot

Läheisyys ja kosketus (myös ei-seksuaalinen)

Kumppanin nautintoanatomia

Neo-tantrahieronta vastaanottajana ja antajana

Valmennus tarjoaa tilaa keskustelulle, taitoja ja käytännön harjoituksia, joiden tarkoituksena on mahdollistaa tietoista kanssakäymistä, seksuaalisuuden, läheisyyden ja intiimiyden tutkimista sekä kokea kasvavaa aistillisuutta, nautintoa ja rakkautta.

Valmennus kutsuu tarkastelemaan ja kyseenalaistamaan tiettyjä uskomuksia ja toimintamalleja. Joillekin valmennus voi tuntua hyvin luonnolliselta, “paluulta kotiin”, jossa elämänenergianne, eläin- ja eroskehon herääminen ravitsee ei ainoastaan fyysisesti, mutta myös henkisellä tasolla.

Kyseessä on yksilöllinen, mutta myös teidän yhteinen matka, johon vaikuttavat molempien tausta, tämän hetkinen tilanne, intentio ja valmius itsen ja toisen kanssa työskentelemiseen. Valmennus vaatii tietynlaista ymmärrystä ja sitoutumista aiheen parissa työskentelyyn, myös valmennuskertojen ulkopuolella. On tärkeää, että kumpikin on omasta, sisäsyntyisestä tahdostaan osallistumassa valmennukseen ja että molemmat ovat kiinnostuneita kokonaisuudesta yksittäisten aihepiirien sijaan.

Palvelu ei sovellu raskaana oleville ja henkilöille, joilla on vakava mielenterveydellinen sairaus (esim. skitsofrenia, psykoosi).

Kyseessä EI OLE palvelu, jossa opetellaan seksitekniikoita tai jossa minä ohjaajana osallistuihin harjoituksiin kolmantena osapuolena. Valmennus ei myöskään ole terapiaistunto eli jos suhteessanne on vakavia haasteita, suosittelen kääntymään pariterapian/seksuaaliterapian puoleen.

Alkuun voimme sopia online-tapaamisen, jossa käymme läpi valmennusta ja jossa teillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Molempien tulee olla osallisena online-tapaamisessa. Tapaaminen ei sido mihinkään.

bottom of page