top of page
Nimetön malli (18).png

Kundalini - kehotyöskentely

Kundalini-kehotyöskentely on holistinen, itsen kehittämisen hoitomuoto, jossa autan sinua lisäämään elämänenergiaasi (prana/chi) ja purkamaan kehoon jumiutuneita jännitteitä/tukoksia fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Ne voivat ilmetä erilaisina fyysisinä oireina (joille ei tunnu löytyvän selitystä), tunne-elämän vaikeuksina, rajoittavina uskomuksina ja pelkoina. Roolini on opastaa sinua oman parantumisen ja potentiaalin hyödyntämiseen.

 

Kundalini-kehotyöskentely luo edellytyksiä kundalinin aktivoitumiselle. Kyseessä ei kuitenkaan ole KAP-istunto tai Kundalini-jooga (lue lisää yleisimmin kysytyistä kysymyksistä).

 

Kundalinin aktivoituessa voit kokea mm.:

- Laajenemista, lisääntynyttä tietoisuutta

- Syvemmän tarkoituksen, merkityksellisyyden tunnetta

- Intuitiosi vahvistumista

- Seksuaalienergian ja nautintoherkkyyden vahvistumista

- Selkeyttä, rauhan tunnetta

- Puhdistautumista, irtipäästämistä

Kundalini-kehotyöskentely sisältää:

Energiatyöskentelyä

Kehollisten ja emotionaalisten panssareiden purkamista

Varjotyötä; tiedostamattoman tiedostamista, pelkojen, rajoittavien uskomusten ym. kohtaamista ja hyväksymistä

Hengitysharjoituksia

Somaattisia harjoituksia

Kundalini- kehotyöskentely on myös tuomitsevuudesta ja vertailusta irtipäästämistä, antautumista ja hyväksymistä mitä ikinä siinä hetkessä ilmeneekään. Se on ennen kaikkea sinun matkasi ja mahdollisuutesi ymmärtää enemmän omaa moniulotteista mysteerikouluasi.

Mitä Kundalini-istunnossa tapahtuu?

Aloitamme ensin intention asettamisella, jolla on yleensä suuri merkitys hoidon vaikutuksen kannalta. Selkeän, positiivisen intention asettaminen tärkeässä roolissa, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn Kundalini-kehotyöskentelystä. Intention asettamisen jälkeen etenemme kehon ja energioiden aktivoimiseen liikkeellä, kuten ravistelulla sekä hengitysharjoituksilla. Myös syvä, pitkä hengitysrytmi on olennainen osa kehon aktivoimista ja 'mielen/järkeilyn siirtämisestä sivuun', jotta voit olla enemmän läsnä itsessäsi. Virittäydyn energiakenttään ja toimin intuitiivisesti sen mukaan, mitä siinä hetkessä tarvitaan. 

Tämän jälkeen henkilö voi halutessaan asettua makuuasentoon. Liikutan käsiäni ja kosken mahdollisesti eri kohtia kehosta (suostumusasiat käydään alkuvaiheen keskustelussa läpi). Istunnon jälkeen sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksestasi.

Istunnon aikana saatat kohdata erilaisia kehollisia, emotionaalisia ja henkisiä kokemuksia kuten väreilyä, kuvien ja värien näkemistä, lämpötilojen vaihtelua, ​​spontaaneja liikkeitä, emotionaalista puhdistautumista, nautintoa, tunnetilojen vaihtelua, kehollista vapautumista, syvää rauhan tunnetta, sydänyhteyttä, laajenemista, oivalluksien saamista, henkioppaiden kohtaamista, selkeyden tunnetta jne. Kundalini-energia voi tuntua myös hyvin seksuaalisena.

Istunnot kestävät 1,5-2 tuntia. Ensimmäisen kerran jälkeen on suositeltavaa varata 3-6 lisäkertaa. Kundalini-kehotyöskentelyssä voit ​​opetella luomaan omaa harjoitteluasi, hyödyntämään hengitystäsi ja energiaasi myös istuntojen ulkopuolella. Kyseessä on yksilöllinen matka, jossa ei ole oikeita tai vääriä kokemuksia.

Toteutan Kundalini-istuntoja myös online-tapaamisena, joten sijaintisi voi olla missä päin maailmaa tahansa.

Kundalini kehotyöskentely ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille, joilla on vakava mielenterveydellinen sairaus (esim. psykoosi tai skitsofrenia).

Tutustumiskäynnin kesto max. 1,5 h / kerta. Mahdollisista jatkokäynneistä sovimme erikseen.

Hinnasto

Kundalini-kehotyöskentely, tutustumistarjous

80 € / hlö

Opiskelijoille alennus -20 %. Sinun tulee esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Huomioithan, että en ota vastaan anonyymeja varauksia.

Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä: marjo@vedana.fi

Asiakaskokemuksia

Kundalini kehotyöskentely, online-istunto

Yleensä minun on erittäin vaikeaa luottaa ihmisiin ja asettaa itseni vieraan ihmisen käsiin, mutta käännyin Marjon puoleen.

Korkealla sitoutumisellaan, empatiallaan, myötätuntollaan ja taidoillaan hän auttoi ja tuki minua paljon matkallani yhteydessä itseeni, erityisesti ylä- ja alavartaloni osalta.

Intentioni oli kyetä tuntemaan ja aistimaan taas naisellinen energia sisälläni. Ensimmäisessä online-istunnossa huomasin vaikutuksen hetkessä.

Tämä vaikutus ei ilmennyt vain itse hoidon aikana, vaan vaikutti koko kehossani sen jälkeisinä tunteina.

Arvostan suuresti hänen korkeatasoista herkkyyttä, myötätuntoa ja empatiaa feminiinienergiaa kohtaan ja haluan huomauttaa, että tunsin oloni erittäin turvalliseksi, ymmärrettyksi ja hoidetuksi hänen käsissään.

Suuri kiitos sydämeni pohjasta ja olkoon työsi yhtä suuri siunaus toisten ihmisten elämässä kuin se on ollut minulle.

Kiitos.

Sylvie, nainen 43 v.

bottom of page