top of page
Etsi
  • Marjo

Yoni-hieronta

Yoni tulee intialaisen sanskritin kielestä ja tarkoittaa vapaasti suomennettuna "kaiken alkua" ja "pyhää temppeliä". Yoni käsittää naisen sukuelimet kokonaisuudessaan ja edustaa Shaktia eli naispuoleista jumalatarenergiaa.  


Syy, miksi puhun yonihieronnasta naisen genitaalialueiden osalta on se, että se kuvaa mielestäni hyvin hieronnan perustana olevaa pyhyyttä ja kunnioitusta. Naisen vaginaan kertyy helposti stressiä ja käsittelemättömiä tunteita, jolloin nämä jumiin jääneet tukokset voivat ilmetä tunnottomuutena, kipuina ja jännitystiloina. Yonihieronta voi auttaa niistä irtipäästämiseen. 


Omat kokemukseni yonihieronnasta


Ensimmäinen kokemukseni yonihieronnasta oli todella oivalluttavaa ja se herätti paljon liikutuksen tunnetta. Tajusin, että en koskaan ole saanut sellaista kosketusta ja siksi kai en ollut osannut edes pyytää sellaista. Yonihieronnassa kaikki tila oli vain minulle ja yonilleni; minulta ei vaadittu yhtään mitään ja se tuntui valtavan hyvältä. Huomasin suhtautuvani itseeni aivan eri tavalla, kunnioittavammin.


Seuraavat kokemukset ovat olleet yonihierontaa vastaanottaessa hyvinkin kirjavia; on noussut surua, mielettömiä naurunpurskahduksia, itkua, häpeää, rakkautta, vihaa jne. Välillä yonihieronta on tuntunut todella hyvältä, välillä en ole tuntenut mitään, tiettyjä kohtia käsitellessä olen kohdannut myös kipua.


Yonihieronta on auttanut mua kunnioittamaan itseäni ja rajojani. Koen parempaa yhteyttä kehooni ja ennen kaikkea yoniini. Seksuaalinen nautinto on paljon voimakkaampaa ja laajempaa. Oon oppinut kuuntelemaan itseäni herkemmin myös esim. kuukautisten osalta. Suhtaudun nykyään yoniini ehtymättömänä nautinnon lähteenä, jossa on vielä varmasti paljon opittavaa.


Neo-tantra ja yoni-hieronta


Toteutan yoni-hierontaa neo-tantrahieronnan yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä eli siitä sovitaan aina erikseen. Koska rinnat ovat yhteydessä yoniin, käytän aikaa myös niiden hoitamiseen, jos se on vastaanottajalle Ok.


Yoni-hieronnassa etenen hyvin hienovaraisesti vastaanottajan kehoa kuunnellen. Teen yonihieronnan aina nitriilikäsineet käsissä ja manteli- tai kookosöljyllä.


Jos olet kiinnostunut neo-tantrahieronnasta, voit varata ajan täältä. Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä marjo@vedana.fi. Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page