top of page

Yonihieronta

Päivitetty: 11. toukok.

Yoni tulee intialaisen sanskritin kielestä ja tarkoittaa vapaasti suomennettuna "kaiken alkua" ja "pyhää temppeliä". Yoni käsittää naisen sukuelimet kokonaisuudessaan ja edustaa Shaktia eli naispuoleista jumalatarenergiaa.


Syy, miksi puhun yonihieronnasta naisen genitaalialueiden osalta on se, että se kuvaa mielestäni hyvin hieronnan perustana olevaa pyhyyttä ja kunnioitusta. Naisen vaginaan kertyy helposti stressiä ja käsittelemättömiä tunteita, jolloin nämä jumiin jääneet tukokset voivat ilmetä tunnottomuutena, kipuina ja jännitystiloina. Yonihieronta voi auttaa niistä irtipäästämiseen.


Yonihieronta

Omat kokemukseni yonihieronnasta


Ensimmäinen kokemukseni yonihieronnasta oli todella oivalluttavaa ja se herätti paljon liikutuksen tunnetta. Tajusin, että en koskaan ole saanut sellaista kosketusta ja siksi kai en ollut osannut edes pyytää sellaista. Yonihieronnassa kaikki tila oli vain minulle ja yonilleni...multa ei vaadittu yhtään mitään ja se tuntui voimaannuttavalta. Huomasin suhtautuvani itseeni aivan eri tavalla, kunnioittavammin.


Seuraavat kokemukset ovat olleet yonihierontaa vastaanottaessa hyvinkin kirjavia; on noussut surua, mielettömiä naurunpurskahduksia, itkua, häpeää, rakkautta, vihaa jne. Välillä yonihieronta on tuntunut todella hyvältä, välillä en oo tuntenut mitään, tiettyjä kohtia käsitellessä oon kohdannut myös kipua.


Yonihieronta on auttanut mua kunnioittamaan itseäni ja rajojani. Koen parempaa yhteyttä kehooni ja ennen kaikkea yoniini. Seksuaalinen nautinto on paljon voimakkaampaa ja laajempaa. Oon oppinut kuuntelemaan itseäni herkemmin myös esim. kuukautisten osalta. Suhtaudun nykyään yoniini ehtymättömänä nautinnon lähteenä, jossa on vielä varmasti paljon opittavaa.


Yonihieronta

Tantrinen hieronta


Toteutan yoni-hierontaa tantrisen hieronnan yhteydessä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä eli siitä sovitaan aina erikseen.


Yoni-hieronnassa etenen hyvin hienovaraisesti vastaanottajan kehoa kuunnellen. Teen yonihieronnan aina nitriilikäsineet käsissä ja manteli- tai kookosöljyllä.


Jos olet kiinnostunut tantrisesta hieronnasta, voit varata ajan täältä. Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä info@vedana.fi.


Kuvat: Pexels (Marina Ryazantseva, Pedro Dias & Cottonbro)

3 056 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page