Tantrinen valmennus

Tantrinen valmennus

Mitä on tantrinen valmennus?

Meillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenämme. ​Tantriseen valmennukseen olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Valmennuksen perustana ovat läsnäolo, rakkaudellisuus ja hyväksyminen.

Valmennuksessa sinulla on tilaa ilmaista itseäsi, avautua syvemmin, löytää uusia, laajempia näkökulmia ja vastauksia sinusta itsestäsi.

 

Jokainen kerta muotoutuu sen hetkisen tilanteen ja tarpeidesi mukaan.

Valmennukseen voi kuulua meditaatiota, intuitiivista kosketusta ja kehotietoisuuteen liittyviä harjoituksia. Mahdolliset harjoitteet ovat aina vapaaehtoisia.

Tantrinen valmennus on yleisesti ottaen kehollisuuteen ja kehotuntemuksiin painottuvaa työskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tantrasta, kehotietoisuusharjoituksista tai ylipäätään valmennuksesta. Tantrinen valmennus ei ole varsinaista tantran opettamista.

Kuka voi tulla tantriseen valmennukseen?

Sinä, joka kaipaat tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Sinulla voi olla tarve ilmaista jotain, mikä on vaivannut sinua jo pitkään. Voit jakaa ajatuksiasi ja purkaa tunteitasi luottamuksellisesti esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, työelämään, elämänmuutoksiin, kehoon ja muihin haasteisiin liittyen.

Tantrinen valmennus on mahdollista toteuttaa myös etänä.

Mahdolliset lisäkysymykset sähköpostitse: info@vedana.fi.

Hinnasto

Tantrinen yksilövalmennus, 75 min

Tantrinen yksilövalmennus, 75 min etänä

89 €

79 €

Sijainti: Paciuksenkaari 6, Hki. Tai vaihtoehtoisesti etänä.

Varaa aika tantriseen valmennukseen:

HUOM! Jos vastaustani ei näy parin päivän sisällä, tarkistathan myös roskapostisi.

Kiitos!