top of page
Tantrinen valmennus

Tantrinen valmennus

Mitä on tantrinen valmennus?

Tantrinen valmennus on yleisesti ottaen kehotietoisuuteen painottuvaa työskentelyä.

Sinulla on mahdollisuus pysähtyä itsesi äärelle, tulla tietoisemmaksi uskomuksistasi ja toimintamalleistasi sekä syventää kehoyhteyttäsi. Kehotietoisuuden kautta sinulla on paremmat edellytykset tunnistaa todelliset tarpeesi eri tilanteissa ja suhteissa, tunnetyöskentelyyn sekä kehon viestien kuulemiseen. Valmennuksessa voidaan harjoitella esimerkiksi itseilmaisua, rajojen tunnistamista, erilaisten haastavien tunnetilojen käsittelemistä, hermoston rauhoittamista ja läsnäolemista.

Tantrinen valmennus ei tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan pikemminkin perustuu ajatukseen, että kaikki vastaukset ovat jo meissä itsessämme. Jokainen kerta muotoutuu sen hetkisen tilanteen ja tarpeidesi mukaan. Valmennukseen voi kuulua meditaatiota, intuitiivista kosketusta ja kehotietoisuuteen liittyviä harjoituksia. Mahdolliset harjoitteet ovat aina vapaaehtoisia.

Kenelle tantrinen valmennus sopii?

Sinulla voi esimerkiksi olla tarve tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi turvallisessa, luottamuksellisessa ja läsnäolevassa tilassa. Sinulla voi olla hyvin selkeä käsitys haasteesta/ongelmasta tai et välttämättä tiedä, mistä on kyse. Voit jakaa ajatuksiasi ja purkaa tunteitasi esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, työelämään, elämänmuutoksiin ym. liittyen.

Mahdolliset lisäkysymykset sähköpostitse: info@vedana.fi.

Hinnasto

Tantrinen valmennus, 1 h 15 min

89 €

Varaa aika alla olevan varausjärjestelmän kautta:

bottom of page