pexels-elina-fairytale-tantrinen_hieronta.jpg

Tantrinen hieronta

Mitä on tantrinen hieronta?

Tantrahieronnassa on tilaa sinulle juuri sellaisena kuin olet. Huomioin koko kehosi läsnäolevalla, rakkaudellisella kosketuksella, antaen tilaa erilaisille tunteille ja aistimuksille.

Painopiste on hoitavassa vaikutuksessa. Hieronta voi sisältää lingam (miehen sukupuolielimet) tai yoni (naisten sukuelimet) hieronnan, mutta siitä sovitaan aina erikseen ja vaatii 120 min ajan. Kyseessä ei ole eroottinen hieronta tai seksipalvelu.

Tantrisessa hieronnassa vain hieroja koskettaa. Hieronta toteutetaan asiakkaan alastomalle keholle öljyn kanssa. Käytän hieronnassa ainoastaan käsiäni ja työskentelen vaatteet päällä. 

Ennen hieronnan aloittamista keskustelemme myös henkilökohtaisista rajoistasi, jotta hoito etenee sovituissa puitteissa.

Kenelle tantrahieronta sopii?

Sinulla voi olla esim. kehohäpeää, seksuaalisia haasteita, kosketuksen kaipuuta, tarvetta rentoutumiseen tai ihan vaan uteliaisuus kokeilla jotain uutta ja erilaista. 

Tarjoan tantrista hierontaa vain yksilöhoitona. Jos haluat tulla kumppanisi kanssa, teidän tulee sopia erilliset hieronta-ajat.

Suosittelen tutustumaan blogiini, jossa käsittelen hieman laajemmin eri aiheita, mm. mitä eroa on eroottisella ja tantrisella hieronnalla.

Hinnasto

Tantrinen hieronta, 90 min (ei sisällä yoni- tai lingam-hierontaa)

Tantrinen hieronta, 120 min        

150 €

170 €

Hieronta-ajat sisältää alku- ja loppukeskustelun.

Sijainti: Paciuksenkaari 6, Helsinki.

En ota vastaan anonyymeja ajanvarauksia enkä puhelimitse.

Jos sinulla on kysyttävää, laitathan sähköpostia info@vedana.fi.