top of page
pexels-elina-fairytale-tantrinen_hieronta.jpg

Tantrinen hieronta

Mitä on tantrinen hieronta?

Tantrahieronnassa huomioin kehoasi intuitiivisesti, läsnäolevalla ja rakkaudellisella kosketuksella. Se on kutsu sisäiselle matkalle, omaan voimaan ja seksuaalisuuteen: miltä kosketus tuntuu, millaisia ​​tunteita ja tuntemuksia se sinussa mahdollisesti herättää ja miten voit laajentaa nautinnon kokemusta itsessäsi. Käytän Wheel of Consent eli Suostumusympyrän periaatteita siten, että sinä olet vastaanottajana ja minä olen antavana osapuolena. Toimin turvallisena tilanpitäjänä, jotta voit rentoutua itsesi äärelle.

Hieronta voi sisältää lingam (miehen sukupuolielimet) tai yoni (naisten sukuelimet) hieronnan, mutta siitä sovitaan aina erikseen ja vaatii 2h ajan. Kyseessä ei ole eroottinen hieronta tai seksipalvelu, jolloin hieronnassa ei tavoitella ejakulaatiota eikä se sisällä sukupuoliyhdyntää.

Tantrisessa hieronnassa vain minä kosketan ja työskentelen vaatteet päällä. Hieronta toteutetaan asiakkaan alastomalle keholle öljyn kanssa. Ennen hieronnan aloittamista keskustelemme myös henkilökohtaisista rajoistasi, jotta hieronta etenee sovituissa raameissa, myös minun rajojani kunnioittaen.

Kenelle tantrahieronta sopii?

Sinulla voi olla esim. kehohäpeää, seksuaalisia haasteita, kosketuksen kaipuuta, tarvetta syvärentoutumiseen ja hermoston rauhoittamiseen tai ihan vaan uteliaisuus kokeilla jotain uutta ja erilaista. 

Tarjoan tantrista hierontaa vain yksilöhoitona. Jos haluat tulla kumppanisi kanssa, teidän tulee sopia erilliset hieronta-ajat.

Suosittelen tutustumaan blogiini, jossa käsittelen hieman laajemmin eri aiheita, mm. mitä eroa on eroottisella ja tantrisella hieronnalla.

Hinnasto

Tantrinen hieronta, 1,5 h 

Tantrinen hieronta, 2 h       

150 €

170 €

Hieronta-ajat sisältää alku- ja loppukeskustelun.

En ota vastaan anonyymeja ajanvarauksia enkä tiedusteluja puhelimitse.

Tutustuthan huolellisesti varausehtoihini ennen ajanvarausta.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:  info@vedana.fi

bottom of page