top of page
Hnet.com-image (1).png

Vedana

Vedana - nimi juontuu sanskritin/pālin sanasta Vedanā ja tarkoittaa "tuntemusta" tai "aistimusta".

 

Palveluideni perustana on kehollisuus, ymmärrys ja tietoiseksi tuleminen erilaisista tunteista sekä uskomuksista, jotka estävät meitä elämästä nautinnollisempaa elämää.

Minusta

Koen vahvaa sisäistä kutsumusta somaattiseen kehotyöskentelyyn, seksuaaliterveyteen ja ihmisyyden kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen.

 

Tarinani alkaa lapsuudesta ja nuoruudesta, jossa ikävät kokemukset ja traumat mm. koulukiusaamisesta alkoivat luoda panssaria minuuteni ympärille. Kovetin itseni niin, että en enää ollut yhteydessä kehooni ja todelliseen minääni. Yritin hakea hyväksyntää ja rakkaudellista huomiota suorittamisen ja miellyttämisen kautta.

 

Jossain vaiheessa aloin kärsiä psykosomaattisista oireista, kuten sydämen rytmihäiriöistä, painajaisista, paniikkihäiriöistä, masennuksesta, unettomuudesta, hikoilukohtauksista ja selkäkivuista. Koin paljon vaikeita tunteita, mm. yksinäisyyttä, kuolemanpelkoa, häpeää, ahdistusta, riittämättömyyttä ja että minulla ei ole paikkaa tässä maailmassa.

 

Tämä kuori oli ollut pitkään selviytymiskeinoni, sillä sen avulla minun ei tarvinnut kohdata vaikeita muistoja ja tunteita. Myöhemmin ymmärsin, että se oli kuitenkin liian ahdas voidakseni kokea elämää täydesti ja vapaasti. Hain apua mm. terapiasta ja fyysisiin oireiluihin lääkäristä, mutta koin jääväni vaille syvempää, kokonaisvaltaista ymmärrystä.

 

Elämä kuljetti kuitenkin eteenpäin ja matkan varrella tutustuin erilaisiin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja henkiseen kirjallisuuteen. Jossain yhteydessä törmäsin tantraan, joka tuntui vetävän voimakkaasti puoleensa. Aloin etsimään lisätietoa ja onnekseni löysin Wild Heart Transformation -tantrakoulutuksen.

 

Koulutuksen aikana kykenin vihdoin päästämään irti kehooni jumiutuneista tunnelukoista, traumoista ja kokemaan rakkaudellista turvaa itsessäni. Sain rohkeutta kohdata omia varjopuoliani, pelkoja ja kaikkea mitä olin pitänyt sisälläni niin monen vuoden ajan.

 

Tulin tietoisemmaksi kehoni viisaudesta ja herkkyydestä, aloin kokemaan enemmän kiitollisuutta ja kunnioittamaan omia rajojani.  Huomasin myös, että haavoittuneisuuden ja herkkyyden näyttäminen ei ole uhka, vaan mahdollisuus eheytyä ja voimaantua.

 

Tunsin vahvasti, että tämä polku on minulle oikea ja jatkoin vielä Tantric Life Coach -koulutukseen toiselle vuodelle. Sieltä olen saanut eväitä ammatillisempaan suuntaan tantrisen elämäntaidon valmentajana. Aloitin samaan aikaan myös Body&Mind Energy Balancing Method -koulutuksen, josta olen saanut apua erilaisiin kiputiloihin sekä ymmärrystä fyysisten oireiden ja mielen syy-yhteyksistä. Elämänlaatuni on kohentunut huomattavasti. Nautin itsestäni ja ihmisten seurasta ihan eri tavalla kuin koskaan ennen. Näen enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä, itsetuntoni ja -luottamukseni ovat parantuneet huomattavasti. 

 

Sittemmin olen lisäkouluttautunut lisää ja pyrin jatkossakin kehittämään ammattitaitoani tällä äärimmäisen mielenkiintoisella kentällä. Koen vahvan kutsumuksen tilan pitämiseen kaikelle, mikä haluaa tulla nähdyksi ja kuulluksi. Voimallisen läsnäolon tilassa. 

Marjo

Wild Heart Transformation (Wild Heart Academy, 6/20)

Tantric Life Coach I (Wild Heart Academy, 6/21)

BodyMind Energy Balancing Method- energiahoitaja (Suomen Energiahoitajat, 6/21)

Tantrahierontakurssi (1/22)

Tantra Massage Therapist & Tantra Therapist™ (The Art of Love, 2/23)

Myofascial Energetic Release (MER), From Trauma to Trust traumainformatiivinen lisäkoulutus (Integral Body Institute 2/23)

bottom of page