top of page

Kävin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa tantrahieronnassa. En oikein osannut odottaa kuin rentoa hetkeä, mutta olen ollut todella positiivisesti yllättynyt kuinka paljon se minuun vaikutti. On ollut helpompi hengittää ja olen ollut rentoutuneempi ja keskittyneempi, tässä hetkessä. Parempi kehoyhteys, ehkä se sanana kuvaa sitä. 

Mies, 37 v.

Kiitos upeasta kokemuksesta. Oli aika oivaltanut, virkeä ja samalla rento olo eilen. Tulen varmasti vielä uudestaan!

Nainen, 30 v. 

Pakko antaa vielä palautetta… Pyöräillessäni kotiin toistin vain mahtava kokemus, mahtava kokemus.

Oot todella taitava saamaan aidon välittämisen tunteen eikä kertaakaan tullut sellaista fiilistä että jokin olisi sinulle vastenmielistä tai olisi kiire hoitaa maksettu palvelu asap pois. Meinasin mahallani purskahtaa itkuun kun tuli niin ”rakastettu” ja hyväksytty olo.

Todellakin ymmärtää miten orgasmikeskeistä seksi ihmisillä on eikä se tyydytä kuin hetkeksi. En tajua miten tyydytetty olo minulla on vieläkin vaikka en saanut perinteistä orgasmia. Uskomatonta kosketuksen voimaa.

Hieman pelottava ajatus että sai näin mahtavan seksuaalisen ja rakkaudellisen kokemuksen ilman minkäänlaista parisuhdetta ja täysin tuntemattoman kanssa.

 

Typerää ettei tästä voi tehdä virallista terveyspalvelua. Tällainen auttaisi monia.

Mukavia kesäpäiviä sinulle! Olet huippu työssäsi! 

Mies, 43 v.

 Alkuun olo oli hyvin hämmentynyt.

Hoitoa seuraavina päivinä olen itkenyt paljon, osa surua, osa helpotuksen kyyneleitä. Tiedän, että jokin hieno prosessi sai alkusysäyksen hoidostasi.

Kiitos vielä siitä. Kiitos läsnäolostasi, kosketuksestasi ja lämpimistä käsistäsi.

Mies, 45 v.

Kiitti Marjo vielä kerran välittävästä ja turvallisesta kosketuksesta! Mun olo on ollu tosi energinen ja puhdas hieronnan jälkeen. Haluun ehdottomasti tulla uudestaanki seikkailemaan omaan kehoon sun turvallisen läsnäolon ja ohjauksen kanssa!

Mikko, 37 v.

 Kokemus näistä käynneistä on ollut enemmän kuin mullistava. Olen saanut uutta perspektiiviä itseeni ja omaan kehooni, mikä taas on saanut tiedostamaan itseäni uudella ja syvemmällä tasolla. Olen kenties alkanut ymmärtää kehoni viestejä paremmin, ja se taas on opettanut paljon itsestäni ja elämästäni.
 

Musta tuntuu, että olen päässyt paljon, paljon lähemmäs itseni hyväksymistä. Tuntuu, että olen paremmassa suhteessa niin itseeni mutta myös ympärilläni oleviin ihmisiin. Tuntuu kuin ymmärtäisin meidän kaikkien hapuilevan elämän poluilla, etsien jotain samaa.
 

On ollut ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, että olen ok juuri sellaisena kuin olen. Ei ole mitään hävettävää. Olen saanut kokea ja tuntea juuri niin kuin minusta tuntuu. Se jos mikä on ollut äärimmäisen vapauttavaa.
 

Ehkäpä kuitenkin yllättävin ja merkityksellisin oivallus on liittynyt seksuaalisuuteen. Näiden käyntien myötä tuntuu, että olen päässyt lähemmäs oman seksuaalisuuteni hyväksymistä, ja siitä oon saanut ihan valtavan suurta helpotusta. Huomaan nykyään usein olevani erittäin seksuaalinen olento - seksuaalisuus on voimakkaampi ominaisuus minussa kuin olen osannut ajatellakaan. Ja tämä on ollut todella merkittävä oivallus, mikä puolestaan on auttanut minua tunnistamaan ja hyväksymään itseni paremmin.
 

Eli erityisen merkityksellisiä ovat olleet "energiset orgasmit" ja muut fyysiset kokemukset, jotka olen kokenut. Nämä ovat olleet konkreettiset kokemuksia ja ovat auttaneet ymmärtämään syvällisemmin, mitä minussa tapahtuu, ja luultavimmin tuoneet henkisen kasvun ja itsetuntemuksen tasoni uuteen valoon.
 

Kiitos siis sinulle siitä, että olet ollut näin valtavan merkittävässä roolissa tässä henkilökohtaisessa matkassani. Odotan uteliaan innokkaana, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Mies, 49 v.

Mieleni ja kehoni yhteys sekä seksuaalinen itsevarmuuteni on kehittynyt avustuksellasi paljon. Erektioni on vahvistunut huimasti lähtötilanteeseen.

Iso kiitos siitä sinulle Marjo.

Mies, 31 v.

Kiitokset vielä tämän päivän hoidosta! Oli uutta, erilaista, jännittävää, rauhoittavaa ja ajatuksia herättävää! ☺ 

Mies, 44 v.

Mielenkiinnosta varasin ajan tantriseen hierontaa suuremmin tietämättä mitä odottaa.

 

Elämäni on rakentunut pitkältä tavoittelemisen ja arjen kiireistä selviämisen ympärille.

Tantrinen hieronta antoi rauhallisen hetken keholliseen läsnäoloon ilman tavoittelua. Ei välttämättä ole helppoa antaa asioiden joskus vain olla. Tällaiseen tilanteeseen asettuminen voi viedä oman aikansa. Marjo pystyy luomaan olemiselle tilan omalla avoimella läsnäolollaan.

 

Hieronnan jälkeen jäin pohtimaan tavoittelun ja läsnäolon merkitystä arjessa. Uskon, että enemmän läsnäolevana oman energiansa pystyy suuntaamaan asioille, jotka ovat sekä itselle että maailmalle hyväksi. Vahva suositus kaikille levollista hetkeä etsiville.

Mies, 41 v.

Olen saanut kauttasi paljon henkistä apua ja on tunne, että olen voimaantunut paljon näin lyhyessä ajassa. Fiilis on todella palkitseva, mutta samalla "askarruttava", kun tunnetilojen oppimisen osittainen hallinta on mennyt paljon eteenpäin näin lyhyessä aikaa. Pyrin pitämään optimistisen asenteen. Tänään sain konkreettisesti kokea sen miten olen sinun avustuksella mennyt eteenpäin. Tänään menin kavereiden kanssa pelaamaan padelia. Aamu oli aivan loistava. Perillä olo oli rento ja minulle normaali epävarmuus tunnetiloineen oli poissa. Tunsin olevan sinut itseni kanssa. Kiitin kehoani! 

Voisin jatkaa vaikka kuinka tätä fiilistelyä. Olen oikeasti sydämestäni todella kiitollinen sinulle. Nostan erikseen eilisen tilanteen kun mentiin yliaikaa, annoit minulle sen tilan olla siinä hetkessä kun sitä tarvitsin. Osoittaa tämänkin eleen myötä sinun olevan läsnä ja välittävä. Tirautin pienen kyyneleen onnellisuudesta.

Mies, 53 v.

bottom of page