top of page
Nimetön malli (23).png

Neo-tantrahieronta

Neo-tantrahieronta on intuitiivinen, aistillinen hierontamuoto, jossa huomioin kehoasi läsnäolevalla ja rakkaudellisella kosketuksella. Se on kutsu sisäiselle matkalle, omaan voimaan ja seksuaalisuuteen: miltä kosketus tuntuu, millaisia ​​tunteita ja tuntemuksia se sinussa mahdollisesti herättää ja miten voit laajentaa nautinnon kokemusta itsessäsi. Käytän Wheel of Consent eli Suostumusympyrän periaatteita siten, että sinä olet vastaanottajana ja minä olen antavana osapuolena. Toimin turvallisena tilanpitäjänä, jotta voit vain olla ja vastaanottaa.

Feminiinisen, virtaavan hieronnan avulla herättelen lempeästi ns. sisäistä liekkiäsi ja energioitasi. Tarkoituksena ei ole korjata mitään tai olla tietynlainen, vaan antautua hetkeen, nautinnon ja läheisyyden tunteen äärelle. Kosketuslaadut voivat vaihdella kevyestä painavaan tai paikallaan olevaan. Käsittelen yleensä kehon marmapisteitä intuitiivisesti, jotka aktivoivat kehosi parantavia energioita. Käytämme myös hengitystä hieronnan tukena.

Neo-tantrahieronta voi sisältää lingam (miehen sukupuolielimet) tai yoni (naisten sukuelimet) hoidon. Tämä ei kuitenkaan sisälly oletusarvoisesti hierontaan eli vaikka asiakkaalta olisi tästä toive ja suostumus, katson aina tilanteen mukaan, palveleeko se hoidon tarkoitusta. Naiskehollisille toteutan myös rintojen hieronnan, jos niin on sovittu. En tarjoa yoni- tai lingam-hierontaa erillisenä palveluna.

 

Kyseessä ei ole seksipalvelu ja hieronnassa ei tavoitella ejakulaatiota. Mieskehollisilla ejakulaatio ei yleisesti ottaen ole osa autenttista tantrahierontaa, sillä tarkoituksena on oppia erottamaan orgasmi ja siemensyöksy, mikä lisää nautintoa, elinvoimaa, kestävyyttä ja henkistä kasvua. 

 

On myös hyvä oppia vastaanottamaan kosketusta, läheisyyden ja kiihottumisen kokemusta vailla tarvetta "purkaa latausta" totutulla tavalla tai johdattaa sitä seksuaaliseen kanssakäymiseen. Tällöin voit saada aivan uudenlaisen yhteyden, oivalluksia ja ulottuvuuksia seksuaalisuuteesi ja ylipäätään itseesi liittyen. Kyseessä on henkilökohtainen matka, jossa ei ole oikeita tai vääriä kokemuksia.

Hieronta toteutetaan lattiapatjalla ja alastomalle keholle kylmäpuristetun, hajusteettoman manteliöljyn kanssa. Toteutan hieronnan vaatteet päällä ja käytän pääasiassa käsiäni ja käsivarsiani, joskus myös koko kehon painoani. ​Ennen aloitusta keskustelemme henkilökohtaisista rajoistasi, jotta hieronta etenee sovituissa raameissa, myös minun rajojani ja ehtojani kunnioittaen.

Neo-tantrahieronta sopii henkilöille, joilla on esim. :

Kehohäpeää

Seksuaalisuuteen ja intiimiyteen liittyviä haasteita

Tarvetta syvärentoutumiseen, stressin purkamiseen ja hermoston rauhoittamiseen

Kaipuu kosketukselle ja läheisyydelle

Halua syvemmälle pyhän seksuaalisuuden ja intiimiyden matkalle

​Jos olet parisuhteessa, sovithan kumppanisi kanssa käynnistä ennen kuin varaat ajan. Tarjoan hierontaa ainoastaan yksilöhoitona. Jos siis haluat tulla kumppanisi kanssa, teidän tulee sopia erilliset hieronta-ajat.

Hinnasto

Neo-tantrahieronta mieskehollisille, max. 2 h

Neo-tantrahieronta naiskehollisille, max. 2,5 h

250 €

250 €

Tutustuthan huolellisesti varausehtoihiniennen ajanvarauksen tekemistä.

Opiskelijoille alennus -20 %. Sinun tulee esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Huomioithan, että en ota vastaan anonyymeja varauksia.

Jos herää lisäkysymyksiä, tutustuthan ensin usein kysyttyihin kysymyksiin

bottom of page